Deveniți INSIDER acum și creați un cont de client

Programul Card Client

Deveniți acum un INSIDER & beneficiați de avantaje

Cumpărați în mod regulat la prețuri INSIDER
Obțineți beneficii personale (de exemplu, un cadou de ziua de naștere)
Câștigați puncte de fiecare dată când faceți o achiziție
Inspiră-te din știrile de modă personalizate

Abonaţi-vă la newsletter acum

Pentru ca eu să particip la programul INSIDER al JC New Retail AG **, datele mele vor fi prelucrate în conformitate cu <dl>Politica de confidențialitate</dl> referitoare la programul INSIDER. <it>Termenii şi Condiţiile</it> Participării pentru Programul INSIDER se aplică și am drept de retragere în conformitate cu prevederile <ic>Politicii de Anulare</ic> aplicabile Programului INSIDER.

La înregistrarea online în programul INSIDER, se creează automat un cont online pe site-ul web al P&C operat de Fashion ID GmbH & Co. KG***. În acest caz, Termenii şi Condiţiile Fashion ID GmbH & Co. KG*** de asemenea se aplică. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi prelucrate în contul de client în conformitate cu Notificarea privind Confidenţialitatea a Fashion ID GmbH & Co. KG***. Dacă doriți să vă abonați la Programul INSIDER fără să vă creați un cont de client pe site-ul web, puteți completa una dintre cererile noastre pe suport de hârtie pentru Programul INSIDER, pe care le puteți găsi la sediul Peek & Cloppenburg SRL* la cerere.

Notă de informare privind consimţământul pentru marketing: În cazul în care nu v-ați opus primirii buletinului informativ conform celor de mai sus, JC New Retail AG** poate utiliza adresa dvs. de e-mail în contextul programului INSIDER pentru a vă trimite prin e-mail reclame pentru propriile bunuri sau servicii similare. Puteți să vă opuneți în orice moment utilizării adresei dvs. de e-mail, în scris sau în format electronic (prin e-mail la [email protected] sau dând click pe link-ul de revocare a consimțământului din e-mailurile publicitare).

* Promenada Shopping Center, Calea Floreasca 246B, Sector 2 Bucureşti, RO-014476
** Innere Güterstraße 2, CH-6300 Zug
*** Berliner Allee 2, D-40212 Düsseldorf

Sunteți deja client Anson’s?

Dacă aveţi deja un cont de client, vă rugăm să vă conectaţi.